Destinacija

Atraktivna lokacija i blizina mora upotpunjuju doživljaj vašeg odmora. Iako ste u centru turističkih zbivanja uspjećete da sačuvate svoj mir i provedete odmor iz snova.

Ukoliko želite da provedete ljetnji odmor na moru, Bečići su jedna od najpopularnijih destinacija u Crnoj Gori. Ovo idilično ljetovalište dio je opštine Budva koja je predivnim šetalištem uz more udaljena svega 3 kilometra.

Nekada najljepša plaža Evrope, svoju posebnost zadržala je i danas. Nesvakidašnji kamenčići u čarobnoj paleti boja inspiracija su brojnim umjetnicima, ali i najčešća uspomena koju gosti nose u svoje domove vraćajući se sa ljetovanja. Budvanska Rivijera predstavlja kako centar Crnogorskog primorja tako i turizma države. Na rivijeri se nalazi 12.5 km plaže od kojih je najduža Bečićka. Više od 2 kilometra dugu plažu na pojedinim mjestima presijecaju potoci slatke vode, što joj dodatno daje svježinu i kristalnu prozirnost.

Glavni ukras Bećića je dugo šetalište uz obalu, koje pješački tunel koji usijeca usko poluostrvo, spaja sa Slovenskom plažom i Budvom. Na taj način spojene su dvije obale, na zadovoljstvo sve brojnijim rekreativcima i sportistima koji tokom čitave godine šetaju ili džogiraju jednom od, sigurni smo, najljepših trasa na Jadranu.

Iako je Crna Gora površinski mala zemlja (13.800 km²), karakterišu je pejzaži istinske ljepote, vjerno opisani sloganom “Wild Beauty”, i raznolikosti koje se teško mogu nadmašiti: visoke planine i duboki kanjoni, široke ravnice, brze rijeke i, naravno, tirkizno plavo more. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priustiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor.

Kontaktirajte nas
Prijavite se za newsletter

NA VRH

Sva prava zadežana © 2023 Hotel Katamare | Web sistem Emarket1ng.NET

 
 
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.