Sanjajte a mi ćemo ostvariti…

O hotelu

Hotel Katamare namijenjen je onima koji vole slobodu, privatnost i udobnost, a opet su u neposrednoj blizini svih dešavanja grada Budve.

Ime hotela potiče od naziva posebnog tipa broda - katamaran. Katamaran, oličenje raskoši i elegancije, sačinjen od dva spojena trupa predstavlja simboliku spoja dvije privredne grane u okviru kompanije Stublina – proizvodnja I hotelijerstvo. Otvaranje hotela je početak formiranja grupacije Stublina Hotel Group a visok nivo ugostiteljstva i boravak koji se pamti je nešto po čemu želimo da budemo i ostanemo prepoznatljivi.

Luksuz i udobnost

Smještajni kapacitet hotela Katamare je opremljen u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Elegantna kolekcija od 60 moderno opremljenih soba i kupatila sa privatnim balkonima svojim stilom, luksuzom i udobnošću obezbjeđuju potpuno novi nivo doživljaja. Dva azurno plava bazena, sopstvena privatna plaža kao i pogled na Jadransko more, upotpunjuju savršeno iskustvo boravka u hotelu.

Restoran Calmo Mare

Uživajući u sunčanim zracima, Restoran Calmo Mare u sklopu hotela Katamare pruža idealnu mješavinu savremenog stila i tradicionalnog gostoprimstva.

Amare Rooftop bar

Amare Rooftop bar sa sopstvenim bazenom na krovu oduševiće vas veličanstvenim pogledom na Jadransko more i senzacionalnim prizorom na horizont.
Kontaktirajte nas
Prijavite se za newsletter

NA VRH

Sva prava zadežana © 2023 Hotel Katamare | Web sistem Emarket1ng.NET

 
 
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies)
Naša web stranica koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvatam", slažete se sa korišćenjem kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko ne prihvatite, neke funkcije web stranice mogu biti ograničene.